Viewed 55 times 0 Answers

Similar Question:
#فارسی زبان

در خصوص باز کردن فایل آریما بدون مدرک زبان سوال داشتم من الان سطح ب1 پلاس رو مطمئنم میگیرم، اما برای سطح ب2 کمی شک دارم شاید نشه توی امتحان اون سطح رو بیارم (البته توی تست های مجازی ب2 گرفتم) رشتمم جزو رشته های دراو شده بوده حالا بیام یه فایل باز کنم و مدرک زبان رو ب1 اعلام کنم اگر پذیرش بگیرم فرصت هست برم امتحان بدم و مدرک زبان بیارم برای تایید؟ یا اینکه امکانش نیست و حتما باید مدرک زبان با شماره ی داوطلبی داشته باشم برای اعلام نمره ی زبان در پروفایل؟
2021-09-09 09:01:00 #Montreal

وقت بخير ببخشيد میشه زحمت بکشید و راهنمایی بفرمایید توي sop يا كاورلتر يا هرجاي ديگه اصلا راجع به ريجكت قبلي حرفي نبايد زد؟ بعضی مشاورها میفرمایند در کاورلتر یک اشاره کوچیک باید بشه و بعضی دیگه میگن در هیچ کجای پرونده جدید نیازی به اشاره نیست شما لطف میفرمایید توضیح بدید
2021-08-31 08:38:00 #Montreal

اینکه حجم و تعداد فایلهایی که قراره در کلاینت اینفو قرار بدیم خیلی زیاده ایا این امکان وجود داره مدارک ترجمه شده مثل سند ازدواج که تعداد صفحات کپی شده به زبان فارسی زیادی داره رو قرار ندیم؟ یعنی اون صفحات ترجمه شده انگلیسی رو بزاریم ولی ادامه پک ترجمه که کپی سند فارسی هست رو نگذاریم؟
2021-08-29 08:44:00 #Montreal

حتما باید نمره زبان توی مدارک سفارت گذاشت یا همون نامه پذیرش دانشگاه کافیه ؟
2020-11-10 09:13:00 #Montreal مهاجرت[دانشگاه ] مهاجرت[سفارت ] مهاجرت